Algemene voorwaarden Autotijd.be

Gegevens van bezoekers
Sommige gegevens die voortkomen uit één of meer bezoeken aan Autotijd.be worden permanent bewaard, zij het anoniem. Deze gegevens zullen op geen enkele wijze te herleiden zijn naar een persoon of organisatie. Autotijd.be verzekert de permanente beveiliging van de opgeslagen gegevens.

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor één van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op de eigen beveiligde servers of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens op geen enkele wijze combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Disclaimer
Autotijd.be is niet verantwoordelijk voor reacties gepost door bezoekers van de website, maar heeft steeds het recht om reacties te weigeren, te hergebruiken of in te korten. Irrelevante reacties of reacties die grof taalgebruik, discriminerende opmerkingen of uitingen van erotische/pornografische aard bevatten, worden niet getolereerd en onmiddellijk verwijderd. Een IP-ban kan steeds ingesteld worden op het account van een bezoeker die deze regels al dan niet herhaaldelijk overtreedt.

Heb je zelf een website? Dat is mooi, maar bedenk dat een reactie bij één van onze artikels niet de plaats is om reclame te maken voor een website, zaak of ander project. Merken we dergelijke reacties op, dan behoudt Autotijd.be zich het recht om deze per direct te verwijderen evenals een IP-ban in te stellen bij het account van de betreffende bezoeker.

Reacties vormen steeds de persoonlijke mening van een bezoeker. Autotijd.be staat open voor iedere mening en zal dan ook nooit reacties van een bezoeker verwijderen die louter zijn of haar persoonlijk standpunt beschrijven. Geen enkele reactie kan beschouwd worden als algemeen standpunt van Autotijd.be. Autotijd.be kan bovendien niet verantwoordelijk worden gesteld voor reacties van bezoekers die auteursrechtelijk beschermd materiaal bevatten.

Autotijd.be neemt de taak van het verspreiden van informatie zeer ernstig en wenst dan ook enkel correcte artikels via deze website op de wereld los te laten. Autotijd.be kan echter op geen enkele manier instaan voor de correctheid of volledigheid van deze informatie. Autotijd.be kan op geen enkel moment verantwoordelijk worden gesteld voor schade toegebracht door de verspreiding van incorrecte of onvolledige informatie die gevonden wordt op deze website. Indien Autotijd.be links vermeldt naar andere websites, kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud of het beleid van deze websites.


Alle rechten voorbehouden.