Algemene voorwaarden

Gegevens van bezoekers

Sommige gegevens die voortkomen uit één of meer bezoeken aan Autotijd.be worden permanent bewaard, zij het anoniem. Deze gegevens zijn op geen enkele wijze te herleiden naar een persoon of organisatie. Autotijd.be verzekert de permanente beveiliging van de opgeslagen gegevens.

Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor één van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op de eigen beveiligde servers of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens op geen enkele wijze combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Disclaimer

Autotijd.be neemt de taak van het verspreiden van informatie zeer ernstig en wenst dan ook enkel correcte artikels via deze website op de wereld los te laten. Autotijd.be kan echter op geen enkele manier instaan voor de correctheid of volledigheid van deze informatie. Autotijd.be kan op geen enkel moment verantwoordelijk worden gesteld voor schade toegebracht door de verspreiding van incorrecte of onvolledige informatie die gevonden wordt op deze website. Indien Autotijd.be links vermeldt naar andere websites, kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud of het beleid van deze websites.

Alle rechten voorbehouden.

Meest recent nieuws