Misha Designs lanceert wide bodykit voor Ferrari 488 GTB

Misha Designs haalde twee jaar geleden de voorpagina’s van iedere auto-gerelateerde website naar aanleiding van hun wide bodykit voor de Ferrari 458 Italia. Dat succes smaakt duidelijk naar meer want nu lanceert de tuning specialist een gelijkaardige bodykit voor de Ferrari 488 GTB.
Auteur: Stijn | 21-01-2017
Eind 2015 maakten we voor het eerst kennis met de Ferrari 458 Italia volgens Misha Designs. De Amerikanen maakten er geen geheim van dat de FXX K model stond voor hun creatie die overigens slechts op twintig exemplaren van de 458 zou worden toegepast. Geïnteresseerden die achter het net visten konden hun geld daarna nog wel uitgeven aan een bravere versie van de bodykit.

Ondertussen heeft de 458 Italia bij Ferrari plaats moeten maken voor de 488 GTB en dat heeft als gevolg dat we ook opnieuw wat horen uit de werkplaats van Misha Designs. De tuner stelt hun nieuwe bodykit voor en houdt vast aan het gekende recept. Dat betekent dat we een widebody kit in twee smaken voorgeschoteld krijgen: een standaardversie en een tot twintig exemplaren gelimiteerde editie. Beiden zijn ook nu weer ïnspireerd op de Ferrari FXX K.

De standaard wide bodykit (foto 5 en 6) bestaat aan de voorzijde uit een nieuwe voorbumper en opengewerkte motorkap. Op de flanken van de 488 zien we side skirts en extra luchtinlaten terwijl achteraan een spoiler, bumper en forse diffuser de aandacht trekken. Misha Designs meldt nog dat het monteren van al deze koolstofvezel onderdelen niet veel tijd in beslag neemt omdat het gebruikmaakt van de originele bevestigingspunten van de wagen.

Wie eerder interesse toont in de gelimiteerde editie krijgt bovenop de standaardonderdelen nog eens 3-inch bredere zijpanelen met luchtsleuven achter de voorste wielkasten, grotere side skirts en een andere achterbumper en diffuser. Als kers op de taart zorgt Misha Designs voor een op de FXX K geïnspireerde achtervleugel.

Het orderboek voor de Ferrari 488 GTB volgens Misha Designs wordt meteen geopend en de eerste leveringen zijn al voorzien voor april. Het prijskaartje wordt jammer genoeg niet meegedeeld, maar wellicht is het cijfer even indrukwekkend als de bodykit.


Recent Misha Designs nieuws

Ferrari 458 Italia opnieuw aangepakt door Misha Designs

Ferrari 458 Italia opnieuw aangepakt door Misha Designs

Sommigen herinneren zich vast nog de indrukwekkende bodykit die Misha Designs vorig jaar op de 458 Italia schroefde. Volgens het bedrijf was die kit geïnspireerd op de Ferrari FXX K en zou het ...
Ferrari 458 Italia van Misha Designs is geïnspireerd op FXX K

Ferrari 458 Italia van Misha Designs is geïnspireerd op FXX K

Tot vandaag zouden we best tevreden geweest zijn met een standaard Ferrari 458 Italia, maar deze brute bodykit van Misha Designs brengt ons aan het twijfelen. Oordeel vooral ...