Nieuwe Opel Grandland X tikkeltje sportiever na bezoek aan Irmscher

De eerste exemplaren van de Opel Grandland X zijn nog maar net aangekomen in België of daar is tuner Irmscher al met hun eigen versie.
Auteur: Stijn | 10-10-2017
De Duitsers hadden wellicht beter eerst de tijd genomen om zelf wat foto’s te nemen van een Grandland X na een bezoek aan hun werkplaats. Nu moeten we het namelijk stellen met welgeteld één gefotoshopt beeld.

Zoals gewoonlijk moet de grille van Opel wijken voor het typisch zwarte exemplaar van Irmscher met chroomkleurige strip aan de bovenzijde. De standaard voorbumper van Opel werd sportief genoeg bevonden want daar verandert niets aan. Wel worden de bumper en wielkasten meegespoten in de koetswerkkleur, zijn er 20-inch velgen en instaplijsten en kan het interieur volledig naar wens worden aangekleed. Tenslotte legt de tuner de Grandland X drie centimeter dichter tegen het asfalt.

Als kers op de taart meldt Irmscher dat het zowel de prestaties van de benzine- als dieselversies van de Grandland X kan verbeteren via een motorische upgrade. Met harde cijfers komt de tuner evenwel (nog) niet.


Recent Irmscher nieuws

Irmscher toont eerste tuningpakket voor nieuwe Opel Astra

Irmscher toont eerste tuningpakket voor nieuwe Opel Astra

Er zijn nog zekerheden in het leven: als Opel een nieuw model op de markt brengt verschijnt er even later een nieuwe Irmscher. De tuner heeft net zijn eerste pakket voor de nieuwe Astra ...
Irmscher stelt bodykit voor nieuwe Opel Corsa voor

Irmscher stelt bodykit voor nieuwe Opel Corsa voor

Good old Irmscher heeft zich de afgelopen maanden over het uiterlijk van de nieuwe Opel Corsa gebogen. Vandaag presenteren de Duitsers hun bodykit voor de populaire ...