Pagani Huayra Lampo van Garage Italia Customs is knipoog naar Fiat Turbina

Wanneer twee Italiaanse bedrijven samenwerken kan het twee kanten op: het resultaat is een wonderlijk meesterwerk of een gigantische misser. Over deze Huayra Lampo van Pagani en Garage Italia Customs zullen de meningen wellicht verdeeld zijn.
Auteur: Stijn | 16-12-2017
Voor wie Garage Italia Customs niet zou kennen: het is een bedrijf opgericht door Lapo Elkann, één van de erfgenamen van de familie Agnelli die nog steeds de controlerende aandeelhouders zijn van Fiat. Garage Italia Customs is onder meer verantwoordelijk voor deze unieke Alfa Romeo 4C en heeft zich nu over een andere Italiaanse schone ontfermd, namelijk de Pagani Huayra.

De wagen heeft zijn opvallende oranje-witte kleurstelling te danken aan de Fiat Turbina concept uit 1954. Tegelijk moet het de mooie lijnen van de Huayra beter accentueren. Wat de Huayra Lampo extra speciaal maakt zijn de geleende koolstofvezel onderdelen van de Huayra BC en het uniek aangeklede interieur. Motorische upgrades zijn niet aanwezig, maar dat hoeft ook niet.


Recent Garage Italia Customs nieuws

Samenwerking van Garage Italia Customs en Alfa Romeo leidt tot 4C La Furiosa

Samenwerking van Garage Italia Customs en Alfa Romeo leidt tot 4C La Furiosa

Alfa Romeo en Garage Italia Customs pakken op de autoshow van Dubai uit met de unieke 4C La Furiosa. Motorische updates zijn er niet, maar de 4C wordt wel voorzien van een speciale ...