Lamborghini lanceert aerokit voor Huracan

Lamborghini lanceert aerokit voor Huracan
Auteur: Stijn
10-07-2016

Het zal je maar overkomen: je bestelt een Lamborghini Huracan en komt tot de vaststelling dat je ondanks tal van aangevinkte opties nog steeds 20.000 euro te spenderen hebt. In plaats van dat extra budget dan te besteden aan een doordeweekse C-segmenter, hoef je de Lamborghini dealer niet met een te verlaten. Het Italiaanse merk heeft namelijk in huis een aerokit ontwikkeld voor de Huracan. Het resultaat is te zien in bovenstaande plaatjes.

De witte (Bianco Monocerus) Huracan LP610-4 op de foto’s lijkt op het eerste zicht al een bezoekje gebracht te hebben bij één of andere tuner, maar kan in realiteit bij Lamborghini zo samengesteld worden. De door hen ontwikkelde aerokit bestaat uit een voorspoiler, side skirts, een grotere diffuser en een achtervleugel die geïnspireerd is op de hoorns van een stier. Naast de aerokit beschikt de wagen ook over een Track Telemetry pakket, speciale instapverlichting en rode striping.

Momenteel staat de wagen te koop bij Lamborghini Newport Beach te koop voor een mooi bedrag van 300.000 dollar. Een koopje, toch?

Gerelateerd nieuws

Lamborghini stelt Aventador S Roadster voor
Dit heeft de allerlaatste Lamborghini Aventador SV gemeen met de Porsche 918 Spyder
Lamborghini onthult prestatiegerichte Huracán Performante
Lamborghini onthult Aventador S LP740-4
Lamborghini toont Huracán LP580-2 Spyder in Los Angeles
Lamborghini onthult Centenario Roadster in Pebble Beach
+

Gerelateerde fotospecials

Fotospecial van Lamborghini Aventador SuperVeloce
11-03-2015