Novitec Rosso zorgt voor mooie nazomer met aangepakte Ferrari 488 Spider

Novitec Rosso zorgt voor mooie nazomer met aangepakte Ferrari 488 Spider
Auteur: Stijn
09-09-2016

September is ondertussen alweer begonnen, maar de zomer lijkt in ons land nu pas echt door te breken. Ideaal want Novitec Rosso heeft besloten om zich over de Ferrari 488 Spider te buigen.

In juni toonde Novitec Rosso reeds hun versie van de Ferrari 488 GTB en nu hebben ze zich dus ook over de Spider ontfermd. Zowel de styling als het motorische gedeelte kan voor toekomstige klanten aangepakt worden. Novitec Rosso voorziet een bodykit die onder meer bestaat uit een nieuwe spoiler lip vooraan, koolstofvezel spiegelkappen en een diffuser. Ook kunnen klanten kiezen uit enkele velgensets. Het interieur kan uitgevoerd worden zoals bij de 488 Spider op de foto’s, maar specifieke wensen van een klant worden door Novitec Rosso met plezier gerealiseerd. Mits je genoeg geld meebrengt natuurlijk...

Op motorisch vlak doet de Spider niet onder voor de GTB van Novitec Rosso. De Duitse tuner biedt drie pakketten aan, waarvan het meest extreme “Stage 3” pakket de 488 Spider een vermogen van 772 pk bezorgt en een maximaal koppel van 892 Nm. Een stoplichtsprint van 0 naar 100 km/h is in amper 2,8 tellen achter de rug en de topsnelheid ligt op een mooie 342 km/h.

Terwijl enkele gefortuneerde klanten ongetwijfeld al staan te popelen om morgen een exemplaar te bestellen, heeft Novitec Rosso voor gewone stervelingen gelukkig nog een prachtige fotospecial vrijgegeven.

Gerelateerd nieuws

Ferrari 488 GTB van Novitec Rosso heeft 772 pk
Novitec Rosso ontfermt zich over de Ferrari F12 Berlinetta
Novitec Rosso neemt Ferrari California T nogmaals onder handen
Novitec Rosso ontfermt zich over de Ferrari California T
+