Officieel: Prior Design ontwikkelt widebody kit voor Mercedes C-Klasse Coupé

Officieel: Prior Design ontwikkelt widebody kit voor Mercedes C-Klasse Coupé
Auteur: Stijn
29-05-2017
Prior Design heeft een nieuwe bodykit ontwikkeld voor de Mercedes C-Klasse Coupé. Aan de aandrijflijn wordt niet geraakt, maar de Duitse Coupé ziet er dankzij de PD65CC kit wel een stuk bruter uit.

Het project rond de S-Klasse Coupé smaakt blijkbaar naar meer bij Prior Design en dus krijgt ook de C-Klasse Coupé een widebody kit aangemeten. Het PD65CC pakket bestaat uit een andere voorbumper, spoiler, verbrede wielkasten, side skirts, een achterbumper en een diffuser. Naar goede gewoonte bij Prior Design hoeft er aan de basis van de C 63 Coupé niet gesleuteld te worden om de bodykit te monteren. Alle onderdelen zijn bovendien vervaardigd uit een mix van glasvezel en duraflex. Dat materiaal zorgt niet alleen voor een hoge stabiliteit bij hoge snelheden, maar maakt het spuiten van de lak meteen ook een stuk goedkoper.

De PD65CC kit kan op elke C-Klasse Coupé gemonteerd worden. Het is dus goed mogelijk dat je binnenkort een exemplaar op foto vastlegt en dat het vervolgens om een doodgewone C 180 met viercilinder blijkt te gaan.

Gerelateerd nieuws

Prior Design pakt Mercedes S-Klasse Coupé aan
Prior Design zet vorige generatie BMW 5 Reeks opnieuw in de schijnwerpers
Mercedes GLE Coupé aangepakt door Prior Design
Prior Design neemt Porsche Macan onder handen
Prior Design toont widebody kit voor Ferrari 458 Italia
Prior Design toont nieuw pakket voor Nissan GT-R
+

Gerelateerde fotospecials

Maak indruk met deze Corvette C7 Stingray van Prior Design
18-01-2015