Spreek niet langer over de DS 7 Crossback, voortaan heet de SUV gewoon DS 7. Het design werd op diverse plaatsen aangepakt. Vooraan valt vooral de verdwenen chromen omlijsting van de grille op en ook de verticale LED dagrijverlichting springt in het oog. Aan de achterzijde leunt de SUV wat dichter aan bij de nieuwe DS 4 dankzij wat extra vouwen en lijnen in het koetswerk. Ook de achterlichten kregen trouwens een make-over en worden verbonden met een sierstrip waarin niet langer "Crossback", maar wel "DS Automobiles" geschreven staat.
In het interieur maakt zoals verwacht het nieuwe DS Iris infotainmentsysteem zijn opwachting. Verder zouden de zetels meer comfort moeten bieden en zien we her en der verbeterde materialen en nieuwe kleurenopties.
Bekijk het ontwerp van de nieuwe DS 7 2025 in detail via onderstaande foto's. Ontdek het exterieurdesign vooraan, achteraan en in profiel en bestudeer de vormgeving van het interieurdesign.
De DS 7 is uitsluitend te bestellen als plug-in hybride. Voortaan krijg je daarbij drie mogelijkheden. De instapversie blijft de welbekende E-Tense 225 met voorwielaandrijving. Geef je de voorkeur aan vierwielaandrijving, dan kan je kiezen uit de E-Tense 300 of de geheel nieuwe E-Tense 360. Beiden beschikken over een tweede elektromotor op de achteras.
DS levert de 7 momenteel met de volgende motoren:
De nieuwe DS 7 2025 is in België verkrijgbaar vanaf € 44.600 inclusief btw. Het gamma van de 7 bestaat momenteel uit 5 uitrustingsniveaus.
De aankoop van een nieuwe DS 7 is een flinke investering. Een autolening kan dus zeker interessant zijn. Simuleer hieronder je autolening snel online via de tool van KBC. Let op, geld lenen kost ook geld. Ook voor je nieuwe autoverzekering heeft KBC een handige simulatietool.
Momenteel zijn in hetzelfde segment als de DS 7 enkele vergelijkbare modellen te koop. Bekijk hier alle info, specificaties en prijzen van deze alternatieven.