Lumma Design geeft BMW X6 M bodykit en 750 pk

Wie met een BMW X6 M op weg is, mag zich regelmatig aan goed- of afkeurende blikken verwachten, tot plots deze Lumma Design CLR X6 R komt voorbijgestormd.
Auteur: Stijn | 06-10-2016
Op zoek naar een opvallende koetswerkkleur voor je BMW X6 M? Klop dan eens aan bij Lumma Design. Zij tonen hun CLR X6 R in een fluogele koetswerkkleur. Eens gewend aan de kleur zien we quasi dezelfde bodykit waarmee we vorig jaar al kennismaakten. Die kit bestaat uit een koolstofvezel motorkap, diffuser, achterspoiler en vier uitlaatpijpen. Onder de verbrede wielkasten is plaats voor een set 22-inch velgen. Het enige nieuwe element dat we kunnen ontdekken is de plaatsing van de mistlampen vooraan.

Wat helemaal nieuw is, zijn de prestaties van de 4.4 liter twin-turbo V8 uit de X6 M. Het vermogen stijgt van 575 pk naar 750 pk terwijl het maximaal koppel met 230 Nm toeneemt tot 980 Nm. Een nieuwe sprinttijd wordt niet vermeld in het persbericht, maar Lumma Design meldt dat de CLR X6 R na het wegnemen van de elektronische snelheidsbegrenzer de kaap van 300 km/h overschrijdt.

Recent Lumma Design nieuws

Bentley Bentayga aangepakt door Lumma Design

Bentley Bentayga aangepakt door Lumma Design

De Bentley Bentayga mag dan wel de snelste SUV ter wereld zijn, maar qua uiterlijk vertoon houdt de Brit het relatief bescheiden. Lumma Design komt nu met de oplossing in de vorm van de CLR B900 ...
Lumma Design gaat los op BMW X6

Lumma Design gaat los op BMW X6

Subtiel is een woord dat niet in het woordenboek van Lumma Design voorkomt. Deze CLR X 6 R, gebaseerd op de X6 Xdrive50i, is daarvan het nieuwste ...