Bentley Bentayga aangepakt door Lumma Design

De Bentley Bentayga mag dan wel de snelste SUV ter wereld zijn, maar qua uiterlijk vertoon houdt de Brit het relatief bescheiden. Lumma Design komt nu met de oplossing in de vorm van de CLR B900 bodykit.
Auteur: Stijn | 24-02-2017
Lumma Design kennen we al van deze brute BMW X6 M, maar ook Bentley’s blijven niet gespaard van een bodykit. In het geval van de CLR B900 gaat het om een widebodykit die bestaat uit een splitter, side skirts en andere bumpers. Onder de verbrede wielkasten zijn CLR-24-RS velgen gemonteerd, waarbij het getal staat voor het aantal inch. Voor wie dat net iets te veel van het goede is, biedt Lumma Design ook 22- of 23-inch alternatieven aan.

Hoewel de tuner toegeeft dat Bentley mooie interieurs maakt, vinden ze het contrast met het aangepaste exterieur net iets te groot en dus kan de binnenzijde verfraaid worden met leder, alcantara hout, aluminium of koolstofvezel elementen.

Tenslotte laat Lumma Design weten dat het nog werkt aan een motorische upgrades voor de 4.0-liter V8 diesel en een sportuitlaatsysteem voor de W12 benzine.

Recent Lumma Design nieuws

Lumma Design geeft BMW X6 M bodykit en 750 pk

Lumma Design geeft BMW X6 M bodykit en 750 pk

Wie met een BMW X6 M op weg is, mag zich regelmatig aan goed- of afkeurende blikken verwachten, tot plots deze Lumma Design CLR X6 R komt ...
Lumma Design gaat los op BMW X6

Lumma Design gaat los op BMW X6

Subtiel is een woord dat niet in het woordenboek van Lumma Design voorkomt. Deze CLR X 6 R, gebaseerd op de X6 Xdrive50i, is daarvan het nieuwste ...