TopCar tovert tweede generatie Porsche Panamera om tot GTR Stingray

TopCar tovert tweede generatie Porsche Panamera om tot GTR Stingray
Auteur: Stijn
04-07-2017
Wie net de sleutels van een Porsche Panamera van de tweede generatie in ontvangst heeft genomen, maar toch wat meer wil opvallen in het verkeer kan voortaan bij TopCar terecht. De Russische tuner brengt de Panamera namelijk net zoals bij de eerste generatie als Stingray GTR op de markt.

De bodykit van TopCar is uiteraard opgetrokken uit koolstofvezel en bestaat vooraan uit een motorkap in zichtbaar koolstofvezel, een nieuwe voorbumper met grotere luchtinlaten en aangepaste led-dagrijverlichting. Aan de zijkant spotten we side skirts terwijl achteraan de bumper een make-over krijgt om plaats vrij te maken voor een diffuser. Tenslotte pakt TopCar de achtervleugel aan en als kers op de taart zijn er velgen van HRE en ADV.1.

Foto’s van het interieur geeft TopCar niet vrij, maar de Russen zijn zich perfect bewust van de wensen van hun cliënteel. Bekleding in krokodillenleer, koolstofvezel, hout en zelfs 24-karaats goud behoren dan ook tot de mogelijkheden. Het prijskaartje voor de updates aan het exterieur bedraagt bijna 25.000 euro. Een complete herziening van het interieur zal die prijs ongetwijfeld nog sterk de hoogte injagen, maar of het geheel daarna smaakvoller zal ogen dan het standaard interieur van de nieuwe Panamera durven we sterk te betwijfelen.

>>  Meer nieuws over Topcar

>>  Schrijf je in voor onze nieuwsbriefGerelateerd nieuws

Topcar Inferno is stevig verbouwde Mercedes GLE Coupé
30-03-2016
Dit is de Topcar Stinger GTR Carbon Edition
06-07-2015
Russische tuner Topcar buigt zich over Porsche Cayenne
22-04-2015
+