Startech zorgt voor symmetrie bij nieuwe Land Rover Discovery

Auteur: Stijn
06-12-2017
Toen Land Rover in het najaar van 2016 de vijfde generatie van de Discovery onthulde, waren de meningen op zijn zachtst gezegd verdeeld. Sommigen vonden dat de algemene vorm van de terreinwagen te sterk gewijzigd was, anderen stoorden zich dan weer net aan één van de weinige behouden elementen.

Het fel gewijzigde uiterlijk van de voordien erg herkenbare Discovery deed vorig jaar veel stof opwaaien. Het grappige is dat één van de meest bekritiseerde elementen, namelijk de asymmetrische kofferklep met links geplaatste nummerplaat, net één van de weinige knipogen is naar de vorige generaties van de Discovery.

Het Duitse Startech stoorde zich duidelijk ook aan de achterklep en komt nu met de oplossing. Naast tal van traditionele upgrades voor de nieuwe Discovery biedt de tuner de mogelijkheid om de kofferklep opnieuw symmetrisch te maken door de nummerplaat naar het midden te verhuizen. Het nieuwe onderdeel kost slechts 809,20 euro en kan ook gemonteerd worden op Discovery’s met een achteruitrijcamera.

Meest recent

Meer Startech nieuws

Startech stelt eerste bodykit voor Bentley Bentayga voor
Startech waagt zich aan Land Rover Discovery Sport
Startech brengt laatste eerbetoon aan Land Rover Defender
Startech bouwt Range Rover om tot bizarre pick-up
+

Startech fotospecials

Startech geeft F-Type bescheiden make-over