Toekomstige Kia Cee'd werpt camouflage af

Auteur: Stijn
10-01-2018
In Europa zijn de testexemplaren van de nieuwe Kia Cee’d nog stevig ingepakt, maar in het thuisland springen ze blijkbaar wat lakser om met het aanbrengen van de nodige camouflage. Bijgevolg kunnen we de wagen nu al vanuit alle hoeken bewonderen.

Net nu de aandacht bij Kia volledig naar de voorstelling van de Niro EV Concept hoort te gaan, heeft de nieuwe Cee’d onverwacht zijn opwachting gemaakt in Zuid-Korea. Zoals gewoonlijk wordt de C-segmenter een afgeleide van de eerder gelanceerde Hyundai i30. Vooralsnog zijn aan de buitenzijde weinig vernieuwende elementen te bespeuren. De designtaal sluit naadloos aan bij de nieuwe Rio en Stonic met een modernere Tiger Nose grille en strakke lichtunits.

Wie benieuwd is naar de verschillende motoren en technologieën die hun weg zullen vinden naar de nieuwe Cee’d kan zich al een goed beeld vormen door de Hyundai i30 van naderbij te bekijken. Op meer officiële informatie over de Cee’d is het wachten tot de onthulling in maart op het autosalon van Genève.

Bron: Freecartok

Meest recent

Meer Kia nieuws

Kia blikt vooruit met Niro EV Concept
Nieuwe Kia Picanto X-Line: A-segmenter als stoere crossover
Nieuwe Kia Stonic moet zorgen voor doorbraak in B-SUV segment
Kia geeft alle details over nieuwe Picanto vrij
Nieuwe Stinger GT is snelste en meest luxueuze Kia ooit
Kia Picanto onthuld als sportieve GT-Line
+