Renault onthult luxueuze Scenic en Grand Scenic Initiale Paris

Renault onthult luxueuze Scenic en Grand Scenic Initiale Paris
Auteur: Stijn
01-06-2017
Enkele jaren geleden introduceerde Renault het Initiale Paris label, voorbestemd voor de meest luxueuze versie van verschillende wagens van het merk. Ondertussen is het label al uitgerold naar de Espace, Clio, Koleos en Captur en nu krijgen ook de Scenic en Grand Scenic de Initiale Paris-behandeling.

Aan de buitenzijde onderscheidt de Scenic Initiale Paris zich door unieke 20-inch velgen, een glanzend radiatorrooster, led-mistkoplampen met bochtfunctie en de koetswerkkleur Amethistzwart. Absolute zekerheid dat het om de meest luxueuze Scenic gaat, krijg je achteraan want daar plaatst Renault een Initiale Paris logo.

De aankleding van het interieur staat eveneens op een hoger niveau met een stuurwiel, versnellingspook en zetels in nappaleder, deurdrempellijsten met gegraveerd Initiale Paris logo en een middenconsole die verfraaid wordt met een specifieke kleur. Bovendien komen de zetels met elektrische verstelling, een massagefunctie en verwarming. Verder is de Scenic Initiale Paris gebaseerd op het uitrustingsniveau 'Intens', maar kunnen klanten nog rekenen op extra’s zoals een audiosysteem van Bose, een head-up display in kleur en Easy Park Assist.

De nieuwe Scenic en Grand Scenic Initiale Paris zijn verkrijgbaar met drie motoren. De Energy TCe 130 is de enige benzinemotor. Dieselrijders kunnen kiezen tussen de Energy dCi 130 met manuele versnellingsbak en de Energy dCi 160 met EDC-automaat. In september gaan de orderboeken open.

>>  Nieuws over Renault

>>  Verkoopcijfers Renault

>>  Schrijf je in voor onze nieuwsbriefMeer Renault nieuws

Renault toont mobiliteitsvisie voor 2030 met Symbioz concept
24-09-2017
Nieuwe Renault Megane R.S. is officieel en krijgt handbak
15-09-2017
Gelekt: nieuwe Renault Megane R.S. oogt lekker dik
09-08-2017
Gelekt: nieuwe Renault Megane R.S. voor het eerst in beeld
07-05-2017
Succesvolle Renault Captur krijgt opfrisbeurt
19-03-2017
Renault steelt de show in Parijs met TreZor concept
29-09-2016
+